SON YAYINLAR

Cuma

Akıllı Telefonunuz Aracılığıyla Sizi Takip Eden Kişi Nasil Bulunur?

Güvenlik, daima öncelikli olmamız gerekir. Sadece birkaç kısa kod yardımıyla, telefonunuzun ayarları hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve mesajlarınızın ve bilgilerinizin korunup korunmadığını ve izlenip gidilmediğini öğrenebilirsiniz.

Sosyalium , bu makalede akıllı telefonlar için en kullanışlı ve önemli kodların bazılarını ve takip edilmekten endişe duyanlar için bazı talimatları bir araya getirdi.
Bu kodla, aramanızın, mesajlarınızın ve diğer verilerinizin yön değiştirip yönlendirilmediğini öğrenebilirsiniz. Bilgilerin aktarıldığı sayı ile birlikte gerçekleşen farklı türdeki dönüşümlerin durumu telefonunuzun ekranında görüntülenir. Bu işlev çoğunlukla kıskanç ortaklar veya çocuklarını spam veya suçlulara karşı korumaya çalışan ebeveynler tarafından kurulur. Yaşlılar, telefonlarını bir yabancıya bir çağrı yapmak için ödünç verdiklerinde sıklıkla bu uygulamanın kurbanı olurlar. Eğer öyleyse, yaşadıkları yer, arkadaşları ve aileleri kim oldukları, alışkanlıkları ve günlük aktiviteleri ile mali durumları hakkında bilgi sahibi olma riski de suçlulara bildirilir.
Arayanların, mesajların ve verilerin nereye yönlendirileceğini öğrenmek istiyorsanız, bu kodu çevirin; eğer kimsenin size ulaşamaması durumunda. Bu durumda şansınız, sesli aramalarınızın cep telefonu operatörünüzün numaralarından birine yönlendirilmesidir.
Bu, tüm yönlendirme biçimlerini telefonunuzdan uzak tutmak için evrensel bir koddur. Dolaşımı kullanmadan önce bunu kullanmanızın iyi bir fikirdir. Bu durumda, varsayılan olarak telesekreterinize yönlendirilen çağrılar için hesabınızdan para alınmaz.
Bu kod yardımıyla IMEI'nizi (Uluslararası Mobil Cihaz Tanımlayıcısı) bulabilirsiniz. Bu numarayı biliyorsanız, biri çalarsa telefonunuzu bulabilirsiniz. Açıldığında, konumu farklı bir SIM kart takılı olsa bile otomatik olarak şebeke operatörüne iletilir. Birisi IMEI numaranızı biliyorsa , telefonunuzun modelini ve teknik özelliklerini öğrenebilirler .
Birisinin bulunduğunuz yeri takip etmesine ve birisinin sizi takip edip etmediğini belirlemenize izin veren özel kodlar var. Bunun için, netmonitor yardımcı programına ihtiyacınız var. Aşağıdaki kodlardan birini yazın:
IPhone için: * 3001 # 12345 # *
for Android: * # * # 4636 # * # * veya * # * # 197328640 # * # *
Adım 1. UMTS Hücre Ortamı, ardından UMTS RR bilgisi bölümüne gidin ve Hücre Kimliğialtındaki tüm sayıları yazın . Bu numaralar, yakınlarda bulunan temel istasyondur. Telefonunuz, varsayılan olarak en iyi sinyali verenine bağlanır.
Adım 2. Ana menüye geri dönün ve MM info (MM bilgisi) sekmesini, sonra da PLMN Sunuyor (Serving PLMN) üzerine tıklayın. Numaraları Yerel Alan Kodu (LAC) altına yazın .
Adım 3. Bu iki numarayla ve sıradan bir web sitesinin (soldaki dördüncü sekme) yardımıyla, telefonunuzun bağlı olduğu temel istasyon haritasındaki yeri belirleyebilirsiniz.
Şüphelenilecek olanlar mobil temel istasyonlar - bunlar büyük bir antenli bir kamyon veya küçük otobüs olabilir. Bu tür araçlar rock festivallerinde ve İnternetin kapsama alanının zayıf olduğu yerlerde kullanılır. Eğer yakınlarındaysa, görünüşte herhangi bir mantıklı sebep göstermezse, birisinin casusluk yapmakta olması mümkündür.

Sosyal Medya'da Paylaş:

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes