SON YAYINLAR

Pazar

BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLER (9 NİSAN)

sosyalium

Aksiyon ve gerilim türünde karşımıza çıkan Hızlı ve Öfkeli serisinin uzun zamandır beklenen sekizinci filmi bu hafta sinema salonlarındaki yerini alıyor.

1 – HIZLI VE ÖFKELİ 8 (THE FATE OF THE FURİOUS)

Yönetmen: F. Gary Gray
Oyuncular: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Lucas Black, Kurt Russell, Michelle Rodrigues
Tür: Aksiyon, Gerilim
Hızlı ve Öfkeli, haftanın aksiyon ve gerilim alternatifi olarak serinin sekizinci filmiyle karşımıza çıkıyor. Yıllardır maceralarına eşlik ettiğimiz ekip üyeleri sonunda suçtan uzak sakin bir hayat yaşamaya karar verirler. Ancak onların bu suça uzak yaşamı Chiper adlı bir kadını rahatsız eder. Daha sonra Chiper, dünya turundaki ekip üyelerinden Letty ile evlenmiş Dom’u balayında izlemeye başlar ve yeniden suç dünyasının içine sokar. Dağılan aileyi tekrar bir araya toplamak için tüm ekip üyeleri seferber olacağı gibi aynı zamanda eski bir düşmandan da yardım istenecektir.

2 – ŞİRİNLER 3: KAYIP KÖY (SMURFS: THE LOST VİLLAGE)

Yönetmen: Kelly Asbury
Seslendirenler: Demi Lovato, Julia Roberts, Mandy Patinkin, Michelle Rodriguez, Rainn Wilson
Tür: Komedi, Animasyon
Şirinler 3: Kayıp Köy, haftanın animasyon türündeki komedi alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Sevilen animasyon yapımında bu kez şirinler ortaya çıkan gizli bir haritanın peşinden maceralara sürüklenirler. Gizemli harita, bilinmeyen bir köyün yerini işaret eder ve artık bu köyün güvenliği şirinlere emanettir. Eski düşman Gargamel’in de bu haritan haberi olur ve minik dostlarımız yolculuğu daha da maceralı bir hale gelir.

3 – SÜMELA’NIN ŞİFRESİ 3: CÜNYOR TEMEL

Yönetmen: Adem Kılıç, Serkan Karaarslan
Oyuncular: Çetin Altay, Eren Hacısalihoğlu, Ayşegül Günay, Eren Vurdem, Salih Kalyon, Hidayet Erdinç
Tür: Komedi
Önceki iki filmde temeli maceralarını izlemiştik. Bu yapımda ise temelin kendisine çok benzeyen oğlunun maceralarını izleyeceğiz. Babasından kalan 10 milyonluk borcu, babası ahirette rahat etsin diye reddi miras etmek yerine kabul eden Temel, Trabzon’un sorunlarına da el atmaya hazırlanır. Şehri rahatsız eden inşaatı engellemek üzere, yatırımcı ortaklardan Cabir El Kurabiyye’yi kaçırır. Ancak ikinci ortağın sevdiği kızın babası çıkmasıyla işler daha da karmaşık bir hal alacaktır.

4 – BORDO BERELİLER: SURİYE

Yönetmen: Erhan Baytimur
Oyuncular: Cenk Ertan, Sedat Mert, Arda Esen, Açelya Elmas, Feyza Çıpa, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Kahraman Sivri, Burak Arslar, Tayfun Sav, Alper Atak, Yaşar Uzer, Kadir Turan
Tür: Dram, Epik
Bu yapımda, 2015 yılında Hakkari Dağlıca’da 16 askerin şehit olmasının ardından başlatılan operasyonu izliyoruz. Bölgeye getirilen bordo bereli özel kuvvetler ekibi daha en başından “dön” emri almamak için telsizlerini kapatır ve “Çöl İmamı” lakaplı örgüt lideri Ebu Salim’i yok etmek üzere Suriye’de zorlu bir göreve atılırlar.

5 – BARAKA (THE SHACK)

Yönetmen: Stuart Hazeldine
Oyuncular: Sam Worthington, Octavia Spencer, Tim McGraw, Radha Mitchell, Avraham Aviv Alush
Tür: Dram
William P. Young’un 2007’de yazdığı çok satılan romanından uyarlanan Baraka, haftanın bir başka dram alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Machenzie Allen Phillips, kızının kaçırılmasının ardından ölümünü kabullenmiş ve inzivaya çekilmiştir. Günün birinde bir mektup alan Mack, göndericinin Tanrı olduğuna inanır. Uzun zaman sonra ilk kez kızının öldürüldüğünü düşündüğü yer olan barakaya gitmek zorundadır. Bu yolculuğun sonunda Mack’in hayatı beklenmedik şekilde değişecektir.

6 – AŞKIN KRALLIĞI (A UNİTED KİNGDOM)

Yönetmen: Amma Asante
Oyuncular: David Oyelowo, Rosamund Pike, Tom Felton, Jack Davenport
Tür: Biyolojik, Dram
1947 yılında geçen yapımda iki kişinin aşkının iki ülke arasındaki ilişkiler ile beyazperdeye yansıtılmasına eşlik ediyoruz. Botsvana kralı Seretse Khama, Londra’da bir ofiste çalışan Ruth Williams ile tanışır ve ikilinin hayatı tamamen değişir. Aralarında büyüyen aşk aynı zamanda yeni dünya düzenine karşı bir bakış açısı ve ırkçılığa dikkat çeken bir mücadeleye dönüşür. Ancak Güney Afrika ve İngiltere ülkeleri arasında gerilen ilişkilerin sebebi de bu ikilinin aşklarıdır.

7 – ŞEYTANİ (SATANİC)

Yönetmen: Jeffrey G. Hunt
Oyuncular: Marc Barnes, Sarah Hyland, Steven Krueger,
Tür: Korku
Seth, Chloe, David ve Elise, 4 arkadaş Los Angeles’ta bir mahallede dolaşırlarken ilginç bir olayla karşılaşırlar. Bu mahalle eskiden satanist ayinlerin yapıldığı ve lanetli olduğuna inanılan bir mahalledir. 4 arkadaş bu mahalleden geçerken bir kızın öldürülmek üzere olduğu bir ayine rastlarlar ve kızı kurtarırlar. Daha sonra bu kızın da yardımıyla ruh çağırmaya karar veren gençleri, şeytani bir ruhun ortaya çıkmasıyla kötü zamanlar bekliyordur.

8 – KOCA DÜNYA

Yönetmen: Reha Erdem
Oyuncular: Ecem Uzun, Berke Karaer, Hakan Çimenser, Melisa Akman
Tür: Dram
Haftanın bir başka dram alternatifi olarak karşımıza çıkan Koca Dünya, yetimhane tarafından büyütülen hayatlarının başındaki iki genci anlatıyor. Yaşadıkları kimsesizlikten birbirini kardeş belleyen Ali ile Zuhal, bir süre sonra ayrılmak zorunda kalırlar. Zuhal’i zorla Ali’den koparırlar. Ali, ne gerekirse onu yapacak ve kardeşini tekrar kurtarmayı kendine bir yaşam mücadelesi haline getirecektir. Ancak daha yetimhane dışındaki hiç görmediği vahşi dünyaya adımını atar atmaz, her şey hiç düşünmediği şekilde gerçekleşmeye başlar.
Kaynak:http://www.teknolojibulteni.tv

Sosyal Medya'da Paylaş:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes