SON YAYINLAR

Çarşamba

Android Telefonunuzu Daha Hızlı Şarj Etmenize Yarayacak 8 İpucu


Günümüzde milyarlarca milyondan fazla Android cihazı kullanılıyor ve herkes Android cihazın pil ömrünü biliyor. Bu pil ömrü çok hızlı bir şekilde azalıyor ve arka planda çalışan birçok uygulama nedeniyle şarj etmek uzun sürüyor. Normalde Android şarj etmek 2 saate kadar çıkar. Ancak, şarj etme süresi bazı basit düzenlemelerle en aza indirilebilir.

1) Şarj Ederken Uçak Modunu Kullanın

Uçak moduna aldığınızda tüm ağların durduğunu görebilirsiniz. Android cihazınızı şarj etmek için en iyi yöntemlerden. O sırada pil tüketiminiz çok düşecek ve kolayca yüksek verimlilikle şarj edebilirsiniz.

2) Daha Hızlı Şarj İçin Telefonunuzu Kapatın

Bu mod, çok kısa bir sürede acil durumda şarj edilmek gerektiğinde etkili olur. Bu modda, pil tüketiminiz sıfıra iner ve çalışan uygulamalarla çalışan Android ile karşılaştırıldığında hızla şarj olur.

3) Mobil Verileri, Kablosuz, GPS ve Bluetooth'u Kapatın

Şarj olurken Mobil Veri, Kablosuz, GPS ve Bluetooth hızlı veri tüketir. Android cihazınızda kapatmalısınız ve bunlar ile pil şarj süreci daha uzun sürecektir. Bunları kapatarak hızlı şarjın tadını çıkarabilirsiniz.

4) Orijinal Şarj Aleti Adaptörünü ve Veri Kablosunu Kullanın

Yalnızca Android için imalattan özel olarak tasarlanmış ürünler Android'inizle en uyumludur. Hızlı şarj için orijinal şarj cihazını kullanmak her zaman en iyisidir.

5) Pil Tasarruf Modunu Kullan

6) Şarj Ederken Telefonunuzu Asla Kullanmayın

Şarj sırasında bir telefon kullanmanın akıllı telefonların patlamasına neden olduğunu gösteren birçok söylenti var, ancak henüz kanıtlanamamıştır. Fakat şarj olurken akıllı telefonunuzu kullanmanız genel şarj sürenizi artıracak bir şey olabilir. Dolayısıyla şarj olurken hiçbir zaman akıllı telefon kullanmamanızı öneririz.

7) Hiçbir Zaman Telefonunuzu Bilgisayardan Şarj Etmeyin

Bunun ardındaki nedeni telefonunuzu PC'den şarj ettiğinizde çok basit oluyor; bilgisayarınızın USB bağlantı noktaları genelde 5V @ 0.5 amper olduğu için telefonunuzdan hiçbir yararı olmuyor. USB, yarım akü sağladığından, telefonu yarı hızla şarj etmektedir.

8) Pili %0 ile %100 Oranında Şarj Etmeyin

Raporlar, tam şarjın pil ömrünü kısaltacağını iddia etmektedir. Telefonunuzun pilleri % 50 işaretine ulaştığında %100 ile %50'ye kıyasla kendisini daha hızlı boşaltmaya başladığını fark etmişsinizdir. Bu nedenle,% 50'ye erişmek üzereyken telefonunuzu şarj ettiğinizden emin olun ve %95'e ulaştığında şarj cihazını çıkarın, böylece daha iyi pil ömrü ve hızlı şarj etmiş olursunuz.

Sosyal Medya'da Paylaş:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes