SON YAYINLAR

Salı

2019 Yılında Vizyona Girecek Korku Filmleri



ŞEYTANIN KAPISI
1 Mart 2019 Cuma günü vizyona girecek olan Şeytanın Kapısıkorku film sevenleri yerinden adeta yerinden hoplatacak.
HÜDDAM 2
Utku Uçar'ın yazıp yönettiği Hüddam 2, amcasının kendisine şiddet uygulaması sebebiyle karnındaki bebeği kaybeden Fatma'nın hikâyesini anlatıyor. Film 8 Mart’ta vizyona girecek.
FECAAT ALEMİ: KASEM
8 Mart’ta vizyona girecek olan Fecaat Alemi: Kasem korku filmi bir Türk yapımıdır.
KADAVRA
Korku ve Gizem’i bir arada film, kimliği belirsiz ve şüpheli bir kadavranın morga getirilişinin akabinde polis memuru Megan'ın yaşadıklarını konu ediniyor. Film 15 Mart’ta vizyona girecek.
MARİD
Korku sevenleri çok yakından ilgilendirecek Marid filmi, Kemal Özdemir yönetiyor. Film, 15 Mart’ta vizyona giriyor.
BİZ (US)
22 Mart’ta vizyona girecek olan Biz (US) filmi, yaz tatilinde arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmek için sahil evine giden Wilson Ailesi'nin tıpatıp kendilerine benzeyen davetsiz misafirleriyle yaşayacakları gerilimle beraber tatillerinin kaosa dönüşmesini konu ediniyor.
HAYVAN MEZARLIĞI
5 Nisan’da vizyona girecek olan Hayvan Mezarlığı filmi, iki çocuğu ve eşi Rachel ile Boston'da bir kırsala taşınan ve bu taşınmanın akabinde evinin yakınındaki ormanın derinliklerinde bir mezarlığı keşfeden Dr. Louis Creed'in yaşadığı trajedi sonrasında korkunç sonuçlara yol açacak bir kötülüğü serbest bırakmasıyla başlayan hikâye zincirini konu ediniyor.
 ASTRAL SEYAHAT
Hasan Gökalp’ın yönettiği Astral Seyahat filmi korku film sevenlerle 31 Mayıs’ta vizyona giriyor.
SİCCİN 6
Korku film sevenlerin yerinden hoplatan Siccin filminin 6.sı 2019 yılında vizyona girecek.  Alper Mestçi’nin yönettiği Siccin 6, yılın sonuna doğru korku film sevenleri sinema salonlarına bekliyor.
Y KÖYÜ
Batuhan Gündüz ve Onur Ertuş’un yönettiği Y Köyü, farklı konusuyla 23 Ağustos’ta korku film severleri kendisine hayran bırakacak.
DECCAL 3
Korku filmde seri olur mu demeyin; bunun birçok örnekleri var. Bunlardan biri ise Deccal 3 filmi. Korku film sevenlerin yakından takip etiği Deccal 3 filmi, 27 Eylül’de vizyona girecek.

Sosyal Medya'da Paylaş:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes