SON YAYINLAR

Cuma

2017'nin En İyi Kameraya Sahip Olan Akıllı Telefonları Açıklandı

sosyalium.blogspot.com,sosyalemun.blogspot.com,





















2017'nin en iyi kameraya sahip telefonlarını DxOMark tarafından geçtiğimiz günlerde açıkladı. DxOMark'ın listesini gördüğünüzde şaşırıp kalabilirsiniz. Çünkü hiç beklenmedik telefonlar listenin önemli yerlerini almış durumda.

Hepimizin içerisinde bir fotoğrafçılık merakı yatıyordur. Bu merakı gerçekleştirmek için de ilk olarak telefonlarımızın kamerasını kullanırız. Ancak, iyi bir fotoğrafın en büyük makro özelliği fotoğrafın kalitesidir. 

1) HTC U11 - 90 Puan


Tayvan'lı şirket HTC'nin piyasaya sürdüğü son telefonları, şirketin yüzünü bir türlü güldürmeyi başaramamıştı. Ancak şirketin son amiral gemisi olan HTC U11, 90 puan alarak dünyanın en iyi kamerasına sahip akıllı telefonu oldu. şaşırtıcı evet

2) Google Pixel - 89 Puan


 Google'ın Nexus serisi telefonlarından sonra çıkardığı Pixel serisinin ilk telefonu Google Pixel, ikinci sırada yer alıyor. Telefon güzel bir kameraya sahip olmasına rağmen, iyi pazarlanamadığı için piyasada istediği yeri alamadı. (pazarlama stratejisi sorunu olmasaydı kesinlikle birinci çıkabilecek bir cihazdı.)

3) HTC 10, Galaxy S8, Galaxy S7 Edge, Xperia X Performance - 88 Puan

 Üçüncülük yarışında dört farklı telefon yer alıyor. DxOMark'a göre, bu dört telefonun kamerası bize eşit kalite sunuyor.(Xperia X Performance 2.sırada yer almalıydı.)

4) Huawei P10, Moto Z Force Droid, OnePlus 5, S6 Edge+, Xperia XZ, Xperia Z5 - 87 Puan


Listenin dördüncü sırasında altı tane telefon sıralanmış durumda. Ancak, fiyat ve performansı ile 'Amiral Gemisi katili' lakaplı One Plus 5 hiç şüphesiz en çok dikkat çeken telefon. (Sony kalitesi gerçekten görmezden gelinmiş bir ayrıcalık tartışılır.)

5) iPhone 7, LG G5, Note 5, S6 Edge - 86 Puan

Listenin beşinci sırasına geldiğimizde en sonunda bir Apple ürünü görebiliyoruz. iPhone 7'nin kamerası ile S6 Edge'nin kamerasının eşdeğer tutulması garip gelebilir ancak DxOMark testlerine göre ortaya çıkan sonuç tam olarak bu. 

Son olarak ;
Test sonuçları ne der neye göre yarışmıştır. bilinmez fakat, ortada gözle görülür bir fark var ayrım var kalite var :) benim görüşüm.


Haber Kaynağı : Tamindir.com

Sosyal Medya'da Paylaş:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes