SON YAYINLAR

Pazartesi

Zaman Ve Para Kazandıracak 15 Güzellik Sırrı


Güzel görünmek, herhangi bir kadının arzusu ancak kendinize bakamayacağınız sorunlar var gibi görünüyor. bu yüzden bu yöntemler işinize yarayabilir.

15. Güzel saçlar için


















Yağlı saçlarınız varsa, basit pişirme tuzu veya daha da iyisi, deniz tuzu ihtiyacınız olan şeydir. Favori şampuanınıza 2-3 yemek kaşığı ekleyin ve saçlarınızın kökleri daha uzun süre temiz kalacaktır.

14. Kalın kaş ve kirpikler için

Eski maskara şişesini atma. Yıkayın ve bazı hintyağı , E vitamini ve aloe vera suyunu karıştırmak için kullanın. Karışımı kaşlarına ve kirpiklerinize uygulamak için bir rimel fırça mükemmel. Her gece yatmadan bir ay önce yapın.

13. Göz çevresi için

İsterseniz kahve , harcanan kahve telvesi atmayın - onlar taze gözlerini tutmanıza yardımcı olabilir. Onları 1: 1 oranında hindistancevizi yağı ile karıştırın ve 15 dakika boyunca gözlerindeki cilde uygulayın. Bu maskeyi haftada 3-4 defa uygulayın.

12. Sağlıklı bir vücut için

Evde bile selülit karşıtı bir sargı yapmak mümkündür. Zemin zencefilleri 2 çorba kaşığı, kozmetik kilidi 5 çorba kaşığı ve 10 su bardağı ılık suyunu birlikte karıştırın. Karışımı sorunlu bölgelere (karın, yan, kalçalar, kollar) uygulayın ve plastik bir sarıyla örtün. Bir saat boyunca böyle bırakın, daha sonra kendinizi açın ve ılık bir duş alın. Bunu haftada bir kez yapın.

11. Pürüzsüz bacaklar için

Şekerleme, en iyi depilasyon yöntemlerinden biri olarak düşünülür. Daha az ağrılıdır, deriyi tahriş etmez ve içe veya kıllı tüyler saçar. 1/4 oranında bir bardak limon suyu, 2 bardak şeker ve 1/4 su bardağını birlikte karıştırın. Karışımı, altın oluncaya kadar düşük sıcaklıkta ısıtın, soğutun ve saç büyümesine karşı bacaklarınıza uygulayın. Daha sonra macunu keskin bir şekilde çıkarın.

10. Güzel ve güçlü çiviler için

Hindistan cevizi yağı ve balın birkaç damla lavanta yağı ile 1: 1 karışımı  çivileri güçlendirmek için mükemmeldir. Daha rahat hale getirmek için, kullanılmış bir tırnak cila şişesine dökün.

9. Yüzünüzdeki siyah noktalar için

Burnunuzda veya başınızda siyah nokta olmaktan bıktıysanız, basit bir maske yapın: 1 su kaşığı ılık su, 1 çorba kaşığı unu ve 1 çay kaşığı  balı birlikte karıştırın. Bu karışıma bir pamuklu bez veya bir bez batırın ve sorunu bölgede uygulayın. 10-15 dakika sonra çıkarın.

8. Muhteşem armipitler için

Çiğ kıyılmış patateslerden yapılan sıkıştırmalar yardımıyla koltukaltı çizgilerinizi hafifletebilirsiniz . Onları orada yarım saat bırakın.

7. Güneş yanığı için

Bir  kabartma tozu solüsyonu cildi yatıştırmaya ve güneş yanığından kaynaklanan kızarıklıktan kurtarmaya yardımcı olacaktır. Serin poultice ağrılı bölgeye 10-15 dakika boyunca uygulayın.

6. İhale topukları için

Topuklarınızı her zaman yumuşak kılmak için ayak büzüşmelerini kullanın: 2 bardak ılık suyunu alın, 1/2 bardak kabartma tozu ekleyin ve 1 fincan sirke ekleyin . Ayaklarınızı 15-20 dakika ıslatın, sonra bir havluyla kurulayın ve besleyici bir krem ​​uygulayın.

5. Net bir cilt için

O ünlü siyah yüz maskesi de evde yapılabilir. 2 su bardağı harmanlanmış aktif kömür ve 1.5 su bardağı ılık su içinde çözülmüş jelatin karıştırın. Jöle haline gelene kadar bir mikrodalga fırında ısıtın. Yüzünüze 30 dakika boyunca uygulayın, ardından maskeyi çıkarın.

4. En beyaz dişler için

Çilek dişlerinizi hafifçe beyazlatmanıza yardımcı olacaktır. 1 çay kaşığı rendelenmiş meyveleri 1 çay kaşığı kabartma tozu ile karıştırın ve bu macunu diş macunu yerine ayda iki kere kullanın.

3. Gün boyunca taze bir yüz için

Yüzünüzün günün sonunda bile taze görünmesini isterseniz, yüzünüzü tazeleyen bir sprey kullanın. 1: 3 oranında saf su ile aloe jel (bir eczanede satın alınan veya kendiniz yaptım) karıştırarak hazırlayın . Karışımı bir sprey şişesine dökün ve nereye giderseniz gidin yanınızda taşıyın.

2. Hoş bir kokuya sahip olmak için

Saçınızın kokusunu bütün gün boyunca tutmak için parfümünü saç fırçanıza püskürtün ve saçınızı birkaç kez fırçalayın.

1. Göğüslerinizi sıkılaştırmak

Göğüslerinizin şeklini korumak isterseniz, yatmadan önce Vazelin her gece onlara ovun. İki hafta sonra cildi daha elastik ve nemli hale getirdiğini ve genellikle daha sıkı olduğunu farkedeceksiniz.

Sosyal Medya'da Paylaş:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes