SON YAYINLAR

Çarşamba

Güzellik Endüstrisi Hakkında Bilmek İsteyeceğiniz 11 Sır

Hiç ünlülerin yaş ve sıkıntılarına rağmen nasıl çarpıcı ve güzel görünmesini merak ettiniz mi? buyrun uzmanlardan ve ünlülerden alınan tüyolar..

1. Güneş kremi yararlarını azaltmayın.

Güzel ve sağlıklı bir cilt, düzenli olarak güneş kremi kullanılmadan sağlanamaz. Madonna ile çalışan bir kozmetik uzmanı olan Mamie McDonald , bu kural ihlal ederseniz yaptığınız diğer çabaların boşuna olacağını söylüyor. Bir başka tanınmış kozmetik uzmanı Dr. Lancer , gün boyunca yeniden uygulanan 30'dan az olmayan bir SPF krem ​​kullanılmasını öneriyor.

2. Bir iltihaplanma varsa cildinizi aşırı ıslatmayın.

Çoğu anti-spot krem, cildi kurutur, iltihaplanmayı arttırır ve sebum üretimini arttıran benzoil peroksit içerir. Alkol benzer şekilde hareket eder, bu yüzden lekelerden kurtulamazsınız. Dr. Harold Lancer dikkatinizi salisilik veya laktik asit ile pul pul dökmeye ve kil ile temizleme maskelerini önermenizi öneriyor.

3. Boynunu asla unutma.

Boyun, kadının vücudunun bir parçasıdır ve sahibinin yaşını hemen hemen verir, bu yüzden ona iyi bakmak çok önemlidir. Buradaki cilt çok ince ve yüzünüzün hassas olduğu kadar özen gerektiriyor. Çenesinden daha ileri git ve iyi olacaksın.

4. Bir buz küpü cildinize sürtün.

Santa Monica dermatolog Dr. Ava Shamban donuk bir cilt oluşumunu önlemek için yüzünüzü bir buz küpü ile birkaç saniye ovuşturmanızı öneriyor. Bu basit numara dolaşımı uyarır ve cildiniz pozitif bir şekilde parlıyor.

5. Güzellik aksesuarlarınızı doğru şekilde saklayın.

Debra Jaliman , güzellik ürünlerini banyoda saklamaya karşı uyarılar ; çünkü sıcak ve nemli hava onları daha çabuk tükenir . Sıklıkla kullanmadığınız yüz kremi ve diğer güzellik aksesuarları buzdolabında saklanmalıdır.

6. Cildinize dokunan her şeyi temiz tutun.

Lancer , yüzünüze kirli ellerle dokunmamalısınız diyor. Yastık kılıflarını kuru veya normal cilt tipiniz varsa haftada en az bir kez veya cildiniz yağlıysa üç günde bir kez değiştirin. Akıllı telefon ekranınızı zaman zaman temizleyin.

7. Sivilceye yatkınlığınız varsa, ovalama ve yüz süngerleri kullanmayın.

Beverly Hills'ten bir cilt bakımı uzmanı Christie Kidd , akne kullanmanız durumunda asla aşındırıcı cilt bakımı ürünlerini (fırçalayıcılar, süngerler, fırçalar) kullanmamanızı önerir: bu sadece büyükbaş hayvan iltihabına neden olur. Herhangi bir cilt tipi sabun olmadan hassas temizliğe ihtiyaç duyar ve kızarıklık ve yanmayı azaltmak için lekelere bir su-aspirin macunu sürer.

8. Yüz masajı, gözlerinizin altındaki dairelerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Ole Henriksen , gözlerin altındaki çevrelere karşı lenf drenajı masajı önermektedir. Prosedür lenf akışını uyarır, cilt pürüzsüzleşir ve "torbalar" kaybolur. Üstelik bunu evde de yapabilirsiniz - öğrenmek zor değildir.

9. Ellerinize dikkat edin.

Eller boynu kadar dikkat gerektirir, çünkü cilt ince ve hassasdır. İşinizi eldivenle yapmayı deneyin ve cildinizi düzenli olarak kremle nemlendirin. Yüzünüzün yanı sıra yaşlanmaya karşı kremler de elinize uygulayabilirsiniz. Ve güneş kremi unutmayın!

10. Cildinizi iyice temizleyin.

Dermatolog Debra Jaliman , hiç makyaj yapmadan yatmamak gerektiğini belirtiyor. Bunu yaparsanız, tıkanmış gözenekler ve iltihaplarla sonuçlanacaksınız. Göründüğü kadar basit, çoğu hala bu tavsiyeyi ihmal ediyor.

11. Yatmadan önce daima sutyeninizi çıkarın.

Uykudan önce sutyeninizi terk etmeye cazip olabildiğiniz kadar, göğüsleriniz daha da perisi ile ilgili olan her şeyi duyarak doktorlar  buna karşı uyarıyor . Sutyen, özellikle sıkı veya kablolu bir sutyen, kan dolaşımını zorlaştırarak sağlık sorunlarına yol açar. Buna ek olarak, cilt tahrişine, rahatsızlıktan kaynaklanan huzursuzluğa ve kayışlardaki ve telin altındaki derinin kararmasına neden olur.

Sosyal Medya'da Paylaş:

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes