SON YAYINLAR

Çarşamba

Bahse Gireriz Siz Bu 10 Şeyin Gerçekten Ne İçin Kullanıldığını Tahmin Edemezsiniz

Her geçen gün çok sayıda nesne görüyoruz ve bu çeşitliliğe çok alıştık ki kendimize "Neden Chupa Chups çubuğunda neden bir deliğe gerçekten ihtiyacınız var?"

Kapak üstünde pom-pom

Pompoms genellikle bugün bir aksesuar olarak algılanıyor, ancak tarihleri ​​18. yüzyıla kadar uzanıyor. O tarihlerde, Fransız denizciler, başlarını düşük güverte tavanlarına çarparak korumak için pom pom'lu şapka giydiler. Daha sonra farklı askeri elbiseler pom pom'lu kapakları içerdi ve şekillerine ve renklerine göre askeri servise başvurabilirdiniz.

Chupa Chups çubuğundaki kare bir delik

Birçoğunun inandığı gibi boğulma tehlikesinden çocuğu kurtarmak değil, çubuğun boşluğunun nedeni buydu. Yan delik şekeri tutucuya tutmak için yapılır. Sıvı şekerlemeye batırıldığında, delik önce doldurulur ve tatlıların hepsi sıkıca oturur.

Pantolonun üzerindeki kırışıklıklar

Kasıtlı bir şık ek olmadığını tahmin ettiyseniz, haklıydın. 19. yüzyılın sonunda, Avrupa giyim fabrikaları ürünlerinin çoğunu yurtdışına ihraç etti ve yük tutma alanından en iyi şekilde yararlanabilmek için, kıyafetler nakliye öncesi sıkıştı. Çıkan pantolon kırıkları neredeyse imkansızdı. Daha sonra, sadece moda oldu.

Bayanlar külotundaki "cep"

Hem erkek hem de kadın iç çamaşırlarındaki iç katman, özel bir yumuşak malzemeden yapılmalıdır. Ancak, kadın külotları, her iki dikişin içeride olamayacağı şekilde yapılmıştır; bu nedenle biri dikilmemiş ve bu "cebe" neden olmuştur. Artık orada hiçbir şey koymaman gerektiğini biliyorsun.

Sırt çantasındaki kare bir yama

Çoğu sırt çantası üzerinde bu küçük deri yama var. Kamp yaparken aslında oldukça faydalıdır: halatların ve kancaların üzerinden geçmesine izin verebilirsiniz. Bugün, çoğunlukla bir aksesuar.

IPhone'larda kamera lensi ve flaş arasındaki boşluk

Bu küçük deliğin aslında yardımcı bir mikrofon olduğunu çok az insan biliyor. Kayıtlardaki sesi daha net yapar, Siri'nin aksan anlamasını sağlar ve ana mikrofon tarafından yakalanan sesi azaltır.

Heinz ketçap şişelerinde 57 numara

Tasarımın bir parçası veya kullanılan bileşenlerin sayısı gibi görünebilir. Ancak, eğer şişeyi eğerseniz ve ketçap akmadığı zaman avucunuzla numaraya vurursanız, büyük bir sürpriz yaşıyorsunuz demektir.

Makyaj şişeleri üzerinde bir kod

Herhangi bir kozmetik paketi, yani göz farı veya toz olması halinde, 6M, 12M veya 24M şeklinde etiketlenmiş bu küçük açık konteynır sembolünü içerir. Bu etiketleme, ay içinde ürünün raf ömrünü belirtir.
Basit bir numara: Açılış tarihine ay sayısını ekleyerek makyajınızın işe yaramayacağı bir tarih yazın.

Bir kutu kesicide değiştirilebilir bıçak ağızları

Birçok kişi, bir kutu kesicinin berrak bir bıçağının yeni ve keskin bir bıçak elde etmek için koptulabileceğini gerçekten bilmiyor. Doğru yapılırsa tehlikeli değildir: donuk bıçağı çıkarın, kırpıcıyı çıkartın, bıçağı kırpıcıya bir delikle sabitleyin ve kolayca kırın.

Dikiz aynası üzerindeki bir anahtar

Bu, geceleri arkalarındaki bir aracın farları tarafından sürücünün körlüğünü koruyan bir gece / gündüz anahtarıdır. Dikiz aynaları, düğmeye basarak değiştirebileceğiniz çift taraflı yansıtıcı bir kaplamaya sahiptir. Bu hüner, acemi sürücüler için özellikle yararlı olacaktır.

Sosyal Medya'da Paylaş:

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes