SON YAYINLAR

Pazartesi

2017'nin Öne Çıkan Trendleri


Ne Kadar Çok, O Kadar İyi

Gucci'nin kalabalık şıklığı, Louis Vuitton'un lüks konforu, Chanel'in özgür ruhu, Armani'nin geri dönen ikonik power suit'ü ve daha fazlası. Stil radarından çıkmamak için, Resort 2017'nin trend notlarını şimdiden bir kenara yazın.

1/9

Ne Kadar Çok, O Kadar İyi

Alessandro Michele ile minimalizm yerini kalabalığa bırakıyor. Seksin, tarihin, manastırların ve punk'ların bir koleksiyonda buluştuğu Gucci Resort 2017 defilesinde Michele, yok etmenin gücünden beslenmek yerine, var olanın üstüne eklemenin zenginliğinin altını bir kez daha çizdi. Özetle Resort 2017 sezonunda uygulamanız gereken formül: "Ne kadar çok, o kadar iyi."







2/9

Coco'nun Küba Özgürlüğü

Yüksek modanın Küba'yla ilk buluşmasını sağlayan Chanel, Resort 2017'de hiç olmadığı kadar özgür. Uçuşan etekleri ve özgürlük kokan tişörtleriyle abartılı ihtişamı bir kenara bırakın. Unutmayın, özgürlük hafifletir.














Fendi'den Uçuşan Desenler3/9

Fendi'den Uçuşan Desenler

Fendi Resort 2017 koleksiyonuyla desen aşımını başlatıyor. Etnik veya geometrik, her türlü desenin bulunduğu Resort 2017 sezonunda düz çizgileri dairelerle, etnik desenleri karelerle çarpıştırmaktan korkmayın.















4/9

Kat Kat + Püskül

Peter Dundas feminenliğe egzotik bir yorum katarak, kat kat kumaşları ve baştan ayağa püskül oyunlarıyla Roberto Cavalli kadınına resort şenliği yaşatıyor. Stil kodu siyah olanlar, renklerle zeytin dalı uzatsanız iyi edersiniz.















Konforlu Lüks5/9

Konforlu Lüks

Louis Vuitton daha önce hiç görmediğimiz kadar sportif ve konforlu. Nicolas Ghesquière'in Louis Vuitton'un ihtişam DNA'sına bir doz fütürizm eklemesiyle markanın dinamikleri de değişti. Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonundaki fütürüstik çizgilerle geleceğe ışınlanan LV kadınının bu yolculuktaki hareket alanı artık daha serbest. 













6/9

Modern Saraylı

Dior, Parizyen ruhunu Resort 2017 defilesiyle Londra'da özgür bıraktı. Defilenin Blenheim Sarayı'nda gerçekleşmesine rağmen, saray ihtişamına klasiğin aksine modern bir yorum getiren Dior, Resort 2017 koleksiyonuyla geleneksel zarafeti günümüze uyarlıyor. Bu şu demek: Saf ipekten tasarlanmış eteğinizin üstüne tişört giymekte dilediğiniz kadar özgürsünüz.













Erdem'in Uzakdoğu Bahçesi7/9

Erdem'in Uzakdoğu Bahçesi

Erdem Resort 2017 koleksiyonu ile ilhamını Uzak Doğu'nun büyüleyici bahçelerinden alıyor. Floral desenleri kumaş masallarına dönüştürmesiyle yüksek modanın en romantik hikayelerini anlatan
 Erdem'in stilinizi dengeleyecek bahçelerini keşfetmekten kaçınmayın.












8/9

Power Suit Geri Dönüyor

80'lerin güç sembolü power suit, yaratıcısı Giorgio Armani'yle yine yeniden geri dönüyor. Feminenliğin omuzları genişleten resmiyet apoleti, metropol hayatının vazgeçilmez stil kalkanı, güçlü kadınların güç silahı nam-ı diğer power suit.














Umursamaz Maskülen9/9

Umursamaz Maskülen

Acne Studios, Resort 2017 koleksiyonuyla umursamaz maskülenliğin peşinde. 
Bol paçalı pantolonlar, salaş gömlekler ve büyük bedenler tam bana göre diyorsanız, Resort 2017 sizin sezonunuz.
























Sosyal Medya'da Paylaş:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2017 Sosyalium. Tasarım OddThemes